SDN Summit, teknoloji dünyasındaki en son gelişmeleri, yenilikçi çözümleri ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiren prestijli bir teknoloji zirvesi olarak ShiftDelete.net tarafından düzenlenmeye başladı. Bu yıl ilki düzenlenecek olan ve her yıl devamlı olarak teknoloji severleri buluşturacak bu etkinlik, teknoloji profesyonellerine, girişimcilere ve inovasyon tutkunlarına ilham vermek, bilgi paylaşımında bulunmak ve sektördeki en son trendleri tartışmak için harika bir ortak zemin sunuyor.
 

Zirvede Türkiye'nin önde gelen teknoloji firmaları, startuplar ve teknoloji okur yazarlarının da bulunduğu bir çok sektör önde geleni ve firmayı buluşturan etkinlikte aralarında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi başkanı Burak Dağlıoğlu, Bilişim Vadisi eski genel müdürü KOSGEB başkanı Serdar İbrahimcioğlu, İTÜ ARI Teknokent genel müdürü Prof. Dr. Attila Dikbaş, Turkcell genel müdürü Dr. Ali Taha Koç ve daha bir çok değerli konuşmacı da yer aldı.

OtoKiosk olarak ürün ve hizmetlerimizi tanıtmak amacıyla bizler de SDN Summit'te İTÜ ARI Teknokent'in davetlisi olarak yerimizi aldık. Elbette zirvede geçirdiğimiz süre zarfında zirve ziyaretçilerinden yola çıkarak otomotiv sektörü özelinde anonim veriler de topladık. Veri noktası olarak kullandığımız kiosklardan birini ortak kullanım alanına yerleştirerek kiosku kullanan ziyaretçilerin en çok hangi araçlara ilgi gösterdiğini rakamlarla belirledik. Çıkardığımız verileri Instagram sayfamızda gönderi olarak paylaştık. İlginizi çekeceğini düşündüğümüz bu çalışmamızın sonuçlarını Instagram hesabımızdan inceleyebilirsiniz.

Share: